Reparatiekosten voorruit

Als u een schade heeft in de voorruit die kleiner is dan een twee euro muntstuk kunnen wij deze voor u herstellen door middel van een kunsthars injectie. Als u de schade aan huis of op kantoor gerepareerd wilt hebben is dit uiteraard mogelijk.  De kosten hiervoor bedragen €59 inclusief btw per beschadiging.

Vervangingskosten 

Als de ruit niet meer hersteld kan worden kunnen wij deze uiteraard vakkundig voor u vervangen. Indien ruitschade is verzekerd wordt de rekening door ons direct bij uw verzekeraar ingediend, hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zorg er wel voor dat u ten tijde van de vervanging de meest recente groene kaart bij u heeft.

Als u een eigen risico heeft krijgt u daar tot €150 korting op. Dit betekent dat u in de meeste gevallen niets hoeft bij te betalen!

Indien ruitschade niet is verzekerd kan QuickFix Autoglas tegen een zeer scherpe prijs een nieuwe ruit voor u komen plaatsen. 

QuickFix ruitreparatie plaatst alleen kwaliteitsruiten die voldoen aan alle eisen voor de Europese markt, en van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de originele ruit. Indien aanwezig worden de ADAS rijhulpsystemen weer volgens de voorschriften van de fabrikant gekalibreerd!

Contact image

Vincent

Nu online!

Welkom bij onze chat! Hier kun je terecht voor al je vragen en problemen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.
by Best4u Media