Ruitvervanging

  • Hoge korting op uw eigen risico
  • Vakkundige montage
  • Afhandeling met uw verzekeraar doen wij
  • Service aan huis

Ruitvervanging

Bijna alle ruiten kunnen wij binnen 24 uur voor u plaatsen, indien op voorraad kan dit soms dezelfde dag nog.  Wij bieden hiervoor service bij u op locatie aan.

U krijgt altijd een scherpe prijs, en een zeer goede korting op uw eigen risico. Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.  Wellicht nog belangrijker is dat alle auto’s met de hoogste zorg worden behandeld, of het nou een gloednieuwe Maserati is of juist een oude Fiat Punto! 

U kunt bij QuickFix Autoglas met alle merken auto’s terecht voor vervanging van uw autoruiten! Wij plaatsen alleen kwaliteitsruiten die voldoen aan alle eisen voor de Europese markt, van dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte, dezelfde afwerking en dezelfde maatvoering.

Indien uw auto beschikt over Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) zoals rijbaanbegeleiding en verkeersbord herkenning, zorgen wij ervoor dat deze weer gekalibreerd worden volgens de voorschiften van de autofabrikant. Deze systemen verhogen de veiligheid enorm, maar enkel als ze correct zijn gekalibreerd! U ontvangt direct na afloop het kalibratiecertificaat per email, dit is uw bewijs dat de rijhulpsystemen correct zijn ingesteld.

Contact image

Vincent

Nu online!

Welkom bij onze chat! Hier kun je terecht voor al je vragen en problemen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.
by Best4u Media